Spinn er gruppetrening innendørs på sykkel. Instruktøren tar deg gjennom en time med variert terreng og energisk musikk. Vi ønsker deg velkommen til vår spennende spinnsal med god luft og energiske instruktører. Vi har 60 spinnsykler til disposisjon for våre medlemmer hver time.

Våre sykkeltimer

Sykkel Globeracer Activio 75

Vi bruker Activo pulsstyring som verktøy på denne sykkeltimen, det gjør sykkeltimen kontrollert. Vi bruker spesialproduserte filmer fra Globeracer – helt nye filmer i 2017! Det vil bli lagt opp til korte og lange drag i sone 3 og 4, og dette er en time som passer alle. Du får god veiledning i effektiv kondisjonstrening på sykkelen.

Sykkel Intervall Activio 45

Intervalltrening på sykkel gir deg inspirerende kondisjonstrening og bygger på ulike former for intervaller. Vi bruker Activio pulsstyring som verktøy, og det gjør timen kontrollert. Stikkord på timen er energi, en instruktør som utfordrer deg gjennom hele timen og får deg til å yte maksimalt, og her kommer du forhåpentligvis raskt i god form!

Sykkel Intervall Activio 60

Sykkel Intervall gir deg inspirerende kondisjonstrening. Det vil bli lagt opp til gode intervaller, lange og korte – i sone 3 og 4. Vi bruker Activo pulsstyring som verktøy på timen, det gjør sykkeltimen kontrollert. Denne timen er for deg som liker tøff og hard trening.

Sykkel Kondis Activio 60

Energigivende musikk, en inspirerende instruktør og god treningseffekt er det du får på denne timen. Vi bruker Activo pulsstyring som verktøy på timen, det gjør sykkeltimen kontrollert. Timen kan være basert på lengre pulstopper eller et jevnere intensitetsnivå. Dette er tøff og effektiv trening.

Sykkel Kondis Activio 75

Energigivende musikk, en inspirerende instruktør og god treningseffekt er det du får på denne timen. Vi bruker Activo pulsstyring som verktøy på timen, det gjør sykkeltimen kontrollert. Timen kan være basert på lengre pulstopper eller et jevnere intensitetsnivå. Dette er tøff og effektiv trening.

Sykkel Power Intervall 45

Treningen går ut på at du i løpet av 30 minutter veksler mellom korte, veldig tøffe intervaller, og perioder med aktiv hvile. Instruktøren kommer garantert til å ta deg ut av komfortsonen og pushe deg til å ta i mer enn du trodde var mulig.

Sykkel Sport Activio 75

Trening i sone 3 som påvirker hjerte- og lungekapasiteten. Når du trener mye i sone 3 vil du forbedre evnen til å holde høy fart over lengre tid, uten å bli stiv. Vi bruker Activo pulsstyring som verktøy på timen, det gjør sykkeltimen kontrollert. Denne timen er for deg som ønsker mer av sykkelrelaterte tips og sykkelspesifikk trening.

Sykkel Start Activio 45

Sykkel Start passer for deg som vil begynne å trene, eller som nettopp har begynt. Vi bruker Activo pulsstyring som verktøy på denne timen, det gjør sykkeltimen kontrollert. Her får du god veiledning i effektiv kondisjonstrening på sykkelennspirerende musikk.

Activio

Tren riktig med Activio pulsstyring!

Med Activio pulsbelte har du sjansen til å trene kondisjonen på en optimal måte, ved å kunne følge med på din puls under hele treningsøkten. Du følger med på din egen puls på storskjerm og kan passe på at du ligger i riktig treningssone til enhver tid.

Du låner et belte i resepsjonen mot å levere fra deg et ID kort. Du må kjøpe en egen activio- strikk til 200,-, som du medbringer på hver time. Rett innenfor inngangsdøren i spinnsalen taster du inn makspuls på en skjerm og nummeret på beltet ditt. Under timen vil du på skjermen over instruktøren se en pulsmåler med ditt nummer. Pulsmåleren viser både pulsen i tallform og som en fargeskala med treningssone. Instruktøren vil instruere hvilken sone du bør ligge på til enhver tid, samt vise en graf med løypeprofilen på den aktuelle timen.

Activo har en såkalt «feedbackmodul», og etter endt time kan du overføre dine treningsresultater til din egen side på www.myactivio.com. Du kan også få tilsendt treningsresultatet etter hver treningsøkt på din egen PC. Dette gjør treningen enda mer spennende og motiverende!