Golf_3900

Golf er en sport der det sosiale aspektet er viktig og som gir en fin ramme rundt aktiviteten. Golf er også en inkluderende sport og passer for alle uansett kjønn og alder. Alle kan spille mot alle, og med handicapsystemet kan alle konkurrere mot alle på tvers av alder og sportslig nivå.

En annen positiv side med golf er at det er en sport folk kan holde på med hele livet. Særlig folk litt opp i årene vil nok merke at golfslagene er med på å holde både kondisjonen, rygg og skuldre i stand, samt at det gir fin balansetrening.

Golf er også utfordrende. Det er ikke uten grunn at golf er en voksende idrett og at stadig flere har lyst til å prøve denne idretten. Den gir store utfordringer og det er ingen umulighet å komme godt i gang. Golf bedrer konsentrasjonen og det er en teknisk krevende idrett og det finnes derfor ingen lettvint vei til målet.

Golf gir også spenning. Det er alltid nye utfordringer i golf, og du blir aldri utlært.

Golf gir god helse. Jevnlige runder med golf bidrar til å redusere risikoen for hjerte-karsykdommer og flere andre livsstilsrelaterte plager. Man trenger ikke trene bare hardt for å oppnå helse effekt. Trening skal selvfølgelig også noen ganger gjøre vondt. Men vi vet at er det for hardt og slitsomt kan det for mange gå lengre og lengre tid mellom hver treningsøkt.

 

På Espern kan du trene golfsvingen i vår golfsimulator!

 

Kontakt oss for mer informasjon og reservasjon, eller reserver enkelt selv på GolfBox. Du medbringer selv eget utstyr til bruk på golfsimulatoren.

 

Pris for leie av golfsimulator:

  • 250,- per time mandag – fredag
  • 300,- per time lørdag – søndag

 

Golfsimulatoren er stengt i sommerhalvåret.