HT5A1239

Ønsker du å bli inspirert og få frem det beste i deg selv?

 

 • Våre trenere har høy og allsidig kompetanse. Relevant utdanning kombinert med bred erfaring og en positiv personlighet gir deg det perfekte utgangspunkt for at du skal lykkes.
 • Vårt PT-team deler en filosofi om komplett helse, men vi har alle våre unike styrker og spesialiteter. En PT holder friske mennesker friske samtidig som vi tar vare på de som ønsker rehabilitering eller søker å nå mer idrettsspesifikke mål. Sammen finner vi den treneren som best ivaretar deg og dine behov.
 • Med en PT har du en profesjonell treningspartner som er 100% fokusert på deg og sørger for at du gjør de riktige tingene til enhver tid. En PT hjelper deg slik at du kan nå dine mål på en effektiv, sikker og motiverende måte. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker å bruke din PT, men et samarbeid over tid vil gi det beste resultatet. Ved å bruke PT vil du lære mye om deg selv og få selvinnsikt. Dette gir deg selvtillit, utvikler din selvdisiplin slik at du kan ta valg og prioritere helse, fornuftig kosthold og trening i hverdagen. I tillegg vil du kunne trene med høy kvalitet også når du trener alene.

Hvorfor trener flere og flere med PT?

Hva er personlig trening? En personlig trener skal med profesjonalitet, faglighet og god kommunikasjon gjennomføre treningsøkter med kundene sine. I en startsamtale kartlegges kundens behov og mål. Tidligere treningsbakgrunn, ønsker og mål for treningen, eventuelle skader eller sykdommer er tema som diskuteres. Etter samtalen kjøres tester knyttet til kundens mål. Når PT kjenner kundens tilstand og målsetting starter treningen.

Les også: Hva er forskellen på personlig trening og treningsveiledning?

Det er godt dokumentert at regelmessig fysisk aktivitet fremmer helsen og gir økt levealder, livskvalitet og overskudd. Voksne anmodes om å avsette tid til trening. Begrepet personlig trener dukket opp i USA på 1990-tallet og spredde seg raskt til Sverige og Norge. SATS Elixia omsetter personlig trening for 200 millioner kroner årlig.

Ønsker du en innføring i bruk av Personlig Trener? Vi gir deg en innføring her

Hvorfor vil kunder trene med en PT?

 • “For å lære ulike treningsteknikker og best mulig utførelse. Jeg ville unngå skader og trengte inspirasjon til å trene regelmessig. I tillegg til dette ønsket jeg meg bedre helse og en kropp jeg kunne være stolt av”
  Espen, 18 år
 • “Jeg startet med PT for å søke kompetanse jeg selv ikke hadde i forhold til trening og kosthold. Jeg hadde trent mange år i komfortsonen”
  Hege, 51 år
 • “Begynte med PT da jeg slet med en vond rygg, ikke ville trene feil og selv var helt ukyndig når det kom til trening”
  Anders, 74 år
 • “Jeg startet med PT for å komme i gang med trening, få inspirasjon og ikke minst, lære å trene riktig”
  Ingunn, 35 år

Synes kundene det er verdt pengene med Personlig Trener?

 • “Jeg skammer meg ikke lenger over kroppen min. I tillegg til å bli fornøyd med egen kropp har min personlige trener gjort meg mer fornøyd som menneske og jeg har unndratt å pådra meg flere skader”
  Espen, 18 år
 • “Helt klart verdt pengene! Jeg har blitt i bedre form enn i 1969, og så er det så innmari hyggelig!”
  Anders, 74 år
 • “Sammen med PT nådde jeg målene jeg selv hadde jobbet mot i mange år. Det er en investering i egen helse og dessuten er det mye billigere enn å dra til frisøren”
  Hege, 51 år
 • “Det koster noe å bruke PT, likevel er det verdt langt mer enn hva som kan måles i kroner og øre. Med hjelp av en kunnskapsrik PT får jeg bedre kontinuitet og variasjon i treningen. Jeg blir utfordret ut fra mine forutsetninger og når stadig nye mål, små som store. Det viktigste er at jeg har det gøy når jeg trener! Slitsomt for all del, men treningsgleden det gir meg er så absolutt verdt det”
  Ingunn, 35 år

Hva er en typisk PT-kunde på Espern?

På Espern er det mange ulike mennesker som benytter seg av PT. Noen bruker det ukentlig, månedlig eller sammenhengende over flere år mens andre bruker treneren av og til for å gjøre opp status eller for å bryte et kjedelig og monotont treningsmønster.

 

Her er noen eksempler på PT-kunder hos oss:

 • 70-åringen som ønsker seg en bedre og lettere hverdag eller for å bli bedre i ryggen.
 • Idrettsutøveren på det landslaget som ønsker å nå sine idrettsspesifikke mål.
 • Han som aldri har trent på treningssenter og som ønsker seg en sikker og trygg start.
 • Hun som har trent en stund men som synes at fremgangen har stoppet litt opp og er i ferd med å gå litt lei.
 • Han som trenger en PT som venter på han for at han skal komme seg på trening, med andre ord en bindende avtale som krever at du må møte opp.
 • Hun som vil være helt sikker på at hun trener riktig, for å unngå skader eller forverring av smerter.
 • Han som vil ha maks utbytte av treningen og den tiden han legger ned i det.
 • Han som skal sykle eller løpe Birken eller søker opptak på Politihøyskolen eller Befalsskolen.
 • Hun som ikke klarer å presse seg godt nok for å oppnå gode resultater.

Vårt Personlig trener team

Bruk av Personlig trener blir mer og mer populært fordi det gir resultater uansett nivå eller alder. Sammen med din personlige trener setter dere opp dine målsettinger, og ut i fra dette skreddersys et stimulerende og kreativt treningsopplegg. Din Personlige trener vil motivere deg og sørge for at du trener riktig, sikkert og effektivt.

Vil du komme et steg videre? Prøv en Personlig trener – ta kontakt med oss!

Anne-Berit

26 år. Utdanning: Bachelor i fysisk aktivitet og helse (idrettspedagog) fra Norges Idrettshøgskole, PT-utdannelse og Aktiv mot kreft-instruktør fra Norges Idrettshøgskole, i tillegg til en bachelor i ernæring fra Atlantisk Medisinske Høgskole. Arbeidserfaring: lang og god erfaring innen trening og helse, både som gruppeinstruktør (siden 2011) og personlig trener (siden 2017). Spesialisert seg på trening for gravide under utdanningen, samt gode suksesshistorier innen vektnedgang, styrke- og muskelvekst og “komme-i-gang” fra tidligere PT-kunder.

Tlf: 480 82 047

Send e-post

Cesare

39 år. Utdanning: Bachelorgrad i bevegelsesvitenskap ved Universitetet i Magna Gracia i Italia, mastergrad i vitenskap og teknikk for forebyggende og tilpasset fysisk trening, doktorgrad i molekylære metoder og morfofunksjonell anvendt på fysisk trening, begge ved Universitetet Carlo Bo i Urbino i Italia. 10 års arbeidserfaring innenfor kroniske sykdommer som fedme, diabetes, høyt blodtrykk, kols, kreft, hjerte-kar-sykdom, osteoporose, metabolsk syndrom, parkinson, multippel sklerose, revmatiske sykdommer, nakke og -skuldersmerter, ryggsmerter, funksjonshemninger, utviklingshemninger (amputerte, cerebral parese, NF, downs syndrom, autisme), samt innenfor livsstilsendring og veiledning innenfor trening.

Tlf: 981 95 699

Send e-post

Heidi

49 år. Utdanning: Offentlig godkjent sykepleier, PT-utdannelse fra Norges Idrettshøgskole, AktivInstruktør ved Norges Idrettshøgskole. Arbeidserfaring: Sykepleier i akuttmottak og 28 års erfaring som instruktør i sal- og treningsbransjen.

Tlf: 918 00 272

Send e-post

“Trening er medisin uten bivirkninger!”

Ingeborg

29 år. Utdanning: Mastergrad i idrettspykologi og coaching ved Norge Idrettshøgskole. PT-utdannelse fra Active Education. Arbeidserfaring: Snart åtte års allsidig arbeidserfaring innen trening. Med alt fra hjerterehabilitering og livsstilendring (på NIMI), til undervisning og utdanning av nye personlige trenere.

Tlf: 984 14 442

Send e-post

“Sammen skaper vi treningsglede!”

Marius

26 år. Utdanning: PT-utdannelse fra Høgskulen i Sogn og Fjordane, idrett årsstudium ved Høgskolen i Hedmark avd. Elverum og to år Idrettsvitenskap med spesialisering i trenerrollen ved Norges Idrettshøgskole.

Tlf: 402 84 457

Send e-post

Marte

27 år. Utdanning: PT-utdannelse fra Norges Idrettshøgskole, Master i folkehelsevitenskap ved Høgskolen i Innlandet, bachelor i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole, årsstudium i idrettsfag ved Høgskulen i Sogn og Fjordane samt Les Mills sertifisert gruppetimeinstruktør. Arbeidserfaring: Snart seks år med rik erfaring innenfor feltene trening og kosthold. Alt i fra gruppetimer, personlig trening, samt trening og kosthold fra rehabilitering av hjerte-, kreft- og overvektspasienter (ved LHL-klinikkene).

Tlf: 932 37 517

Send e-post

Mia

21 år. Utdanning: PT utdannelse fra Høgskolen i Innlandet, bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i fysiologi fra Høgskolen i Innlandet og sertifisert salinstruktør fra og Høgskolen i Innlandet og Storhamar videregående skole.

Tlf: 413 97 098

Send e-post

Mona

38 år. Utdanning:

Tlf: 452 74 289

Stian

41 år. Utdanning: Naprapat, PT-utdannelse fra Active Education, videregående kurs i styrkeløft.

Tlf: 934 19 581

Send e-post

“Jeg er din unike støttespiller på veien mot dine mål!”

Tommy

52 år. Utdanning og arbeidserfaring: Utdannet fysioterapeut og med grunnfag i idrett. Jobber i dag som sportssjef i langrenn ved Wang Toppidrett. Han har lang erfaring med trening og testing av alle aldersgrupper fra lag til landslagsnivå. Tommy har selv gode prestasjoner i utholdenhetsidrett, for eksempel som klassevinner i Birkebeinerrennet, EM-gull i skiorientering og 3. plass i Birkebeinerrittet.

Tlf: 970 95 796

Send e-post

”PT hjelper oss å bevare helsen, bli sterkere og å få et bedre liv”

Gunn og Liv, begge 69 år

Fem myter om personlig trening – her tar vi hull på dem!

Myte èn: Bare veltrente personer som trener mye, har en personlig trener

Sannheten: Personer i ulike faser av treningen sin benytter en personlig trener. En personlig trener er like nyttig for en nybegynner som for en med lang erfaring. Treneren tilpasser øktens innhold og øvelser til ditt nivå av erfaring og kapasitet, og vil dermed hjelpe deg til neste nivå uansett hvilket nivå du starter på.

Myte to: Bare velstående personer bruker PT

Sannheten: Å trene med en personlig trener er ikke det rimeligste du bruker penger på, men med det brede tilbudet av korte økter, duo- og gruppeøkter samt muligheten til selv å velge hvor mye du vil trene med en personlig trener, trenger det ikke å bli så dyrt. Faktum er at den forbedrede helsen en personlig trener hjelper deg å oppnå, på sikt kan spare deg for mange utgifter.

Myte tre: Personlig trener er ikke et «ordentlig» yrke der det stilles krav til utdanning

Sannheten: PT-yrket har utviklet seg mye i løpet av de siste årene, og mange personlige trenere har dette yrket som heltidsjobb. Utdannelsen av personlige trenere er nå ettårig ved flere av våre høgskoler. Vi rekrutterer bare personlige trenere som har den nødvendige utdanningen, helst de som har en bachelor i idrett eller lignende. I tillegg jobber vi løpende med å videreutvikle samt coache de for at du som kunde skal få den beste hjelpen som finnes, fra profesjonelle trenere.

Myte fire: Det eneste en personlig trener gjør, er å rope til meg at jeg skal jobbe hardere

Sannheten: For personlige trenere er den klassiske «militære» tilnærmingen for lengst borte. Vi skal motivere deg gjennom dialog og god coaching. Toveiskommunikasjon er ofte nøkkelen til suksess. Mange forhold mellom PT og kunde utvikles til en form for mentor-relasjon der din PT hjelper deg med å nå dine mål både med hensyn til trening og helse og i livet generelt.

Myte fem: En PT er bare nyttig hvis jeg skal bygge muskler

Sannheten: Idealer forandres over tid, og de fleste mennesker i dag ønsker ikke å se ut som en kroppsbygger. Våre personlige trenere er utdannet for å hjelpe deg til å sette deg riktige mål og deretter nå dem. Du og dine mål er i fokus hele veien. Ønsker du å bli et par kilo lettere, eller bare øke den generelle livskvaliteten gjennom bedre helse, vet de hvordan de skal hjelpe deg. Hvis du ber pent, så kan de også hjelpe deg å bygge store muskler. 

Ønsker du å vite mer om bruk av Personlig Trener, legg igjen ditt navn og e-postadresse, og vi tar kontakt med deg.

Ditt navn

E-post