Treningspodden – en podcast om trening!

 

Espern Aktivitetspark driver egen podcast. Vi ønsker å gi deg tips, råd og informasjon om trening, og håper at du ved å lytte og abonnere på vår podcast både blir inspirert til å fortsette treningen, eller å starte med regelmessig aktivitet. Nye episoder legges ut søndag kveld, slik at du kan starte treningsuka di med nytt påfyll fra oss på Espern.

 

Episodene vil ha en varighet mellom 10 og 20 minutter, og passer dermed perfekt å lytte til på vei til og fra jobb eller om du har en pause i hverdagen du ønsker å fylle med treningsinspirasjon.

 

Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger på hva dere lyttere ønsker skal være temaer fremover, eller om det er gjester dere ønsker skal delta i podcasten. Og har du selv en god historie du ønsker å fortelle er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss – kanskje du kommer på lufta?

 

Treningspodden finner du i iTunes og på SoundCloud. Vi setter stor pris på om du ønsker å abonnere på vår podcast, samt gi oss en rating.

 

 

Tusen takk for at du lytter til treningspodden!

Treningspodden – episode 21: Hockeyportrett med Lars Erik Hesbråten

 

I episode 21 av treningspodden er ishockeyspiller Lars Erik Hesbråten gjest hos Ingeborg i podkast-studio. Hesbråten forteller om både livet på og utenfor hockeyarenaen, og vi blir kjent med hockeyspilleren på en litt annen måte enn ellers. Han snakker også om skader innenfor idretten, og snakker både av egen erfaring og på generell basis.

Treningspodden – episode 20: Coaching av Personlige Trenere – med Rolf Haugen

 

I episode 20 av treningspodden er Rolf Haugen gjest. Rolf coacher Personlige Trenere over hele Norge, og har blant annet skrevet en bok om temaet, sammen med flere andre. Han har også coachet Esperns Personlige Trenere, og dette er blant annet tema i ukens podkast.

Treningspodden – episode 19: Ingeborgs masteroppgave – hvor effektivt er PT?

 

I episode 19 av treningspodden snakker Ingeborg om hun bedriver tiden med utenom Espern, nemlig sin egen masteroppgave som skal være ferdig våren 2017. Hun vil forsøke å finne ut av om Personlig Trening har noen reell effekt, sammenlignet med det å trene på egenhånd, og dette er tema i ukens podkast.

Treningspodden – episode 18: Hvordan komme i gang igjen etter ferien?

 

Treningspodden er tilbake, og i episode 18 er Ingeborg Vesterås Øveraasen med som medprogramleder og blir fast gjest de neste episodene. Tema for sesongstarten er hvordan komme i gang igjen etter ferien, og Ingeborg kommer med både gode tips og råd. Ingeborg presenterer også Espern-nyhetene denne høsten.

Treningspodden – episode 17: Birkebeinerløpet spesial

 

I episode 17 av treningspodden er Birkebeinerløpet tema. Vi har med oss Turid Granli, medlem på Espern, som deler sine erfaringer fra sine Birkendeltagelser, og gir deg tips i forkant av løpet.

Tidligere episoder av treningspodden: