Utstyr i verdensklasse

Espern tilbyr deg et unikt treningsstudio i fire plan på hele 700 kvm. Vårt treningsstudio er utstyrt med det mest moderne innen treningsutstyr fra to av verdens ledende produsenter innen treningsapparater. Espern samarbeider med Norges to største utstyrsleverandører; Fitness Brands og Qicraft. Fitness Brands er importør av utstyr fra det verdenskjente amerikanske selskapet Life Fitness, mens Qicraft leverer utstyr fra det likeså kjente selskapet Technogym fra Italia.

Dette er svært solide apparater som kjennetegnes av god kvalitet og funksjonalitet. På Espern ønsker vi kun det beste for våre medlemmer og dette er også en av våre kjerneverdier – kvalitet i alle ledd! Apparatene er enkle i bruk og sikrer alle en trygg treningsform dersom de benyttes som anbefalt. Vi råder alle våre medlemmer til å få en gjennomgang på apparatene ved oppstart.

Treningsmotivatorer

Slik får du mest mulig ut av medlemskapet!

Vårt mål er å hjelpe deg til å trene riktig, regelmessig og variert ved å tilby den beste kombinasjonen av gruppetrening, treningsstudio, barnepass og gode åpningstider. Våre treningsmotivatorer hjelper deg gjerne med både planlegging og tilrettelegging av trening som passer din hverdag samt svarer på spørsmål om trening og helse. Benytt deg av våre treningsmotivatorer – de er her for deg!

Les også: Hva er forskjellen på treningsveiledning og personlig trening?

Treningsveiledning og programoppsett kan forhåndsbookes i resepsjonen. Våre motivatorer kan hjelpe deg med valg av riktig gruppetreningstime, generelle treningsprogram, treningsøvelser m.m. Dersom du ønsker tettere oppfølging og ”coaching” på veien mot målet står våre Personlige trenere klare til å hjelpe deg. Les mer om dette under fanen Personlig trener.

Trivsel i Treningsstudio

  • Sørg for å rydde opp etter deg, fjern drikkeflasker og papir
  • Av hygieniske årsaker oppfordrer vi deg til å bruke håndkle på apparatene
  • Vær vennlig å sett utstyr tilbake der du fant det (matter, vekter, manualer)
  • Kleskode: minimum singlet
  • Husk rene sko som ikke setter sorte merker i gulvet
  • Vær vennlig å gi beskjed til instruktøren dersom det er feil eller mangler på utstyret
  • Husk å benytt deg av ulik former for trening: variert trening medfører redusert risiko for feilbelastninger og er mer motiverende

Styrketrening

Bra for alle!

Styrketrening er en treningsform som øker muskelstyrken, men som også kan øke muskelmassen. Styrketrening kan også forebygge og lindre mange muskellidelser. På Espern kan du trene styrke i våre apparater, med faste apoparater, slynger, frie vekter eller på gruppetreningstimer. Styrketrening er bra for alle, mann og kvinne, gammel og ung og uansett bakgrunn. For deg som vil gå ned i vekt og forbrenne fett, er det også bra med styrketrening. Mer muskelmasse gir økt forbrenning.

Få hjelp til styrketreningen

Dersom du er usikker på hvordan du skal gjennomføre styrketreningen, det være seg teknikk, valg av øvelser eller hvor tungt du skal løfte, kan du kontakte en Personlig trener eller en av våre treningsmotivatorer. Han eller hun hjelper deg gjerne igang!

Kondisjonstrening

Ork mer i hverdagen!

Alle trenger tilstrekkelig kondisjon til å gjennomføre sine daglige gjøremål, eller for å gjennomføre aktiviteter man har lyst til. God kondisjon er noe av det som får oss til å orke mer og yte mer i hverdagen. På Espern kan du trene kondisjon på egen hånd i våre kondisjonsapparater eller på våre gruppetreningstimer.

 

Hvem passer kondisjonstrening for?

Kondisjonstrening er bra for alle! Når du trener kondisjon blir både hjerte og blodsirkulasjon forbedret. Våre ansatte hjelper deg igang slik at du blir kjent med de ulike kondisjonsapparatene på Espern.