Det beste ved gruppetrening er at man motiveres av en engasjert instruktør, samt at det er en effektiv, trygg og morsom form for trening. Vi er opptatt av at du skal finne dine favoritt timer og at gruppetrening på Espern skal gi deg den opplevelse som gjør at du kommer tilbake gang etter gang!

Velg den timen som passer best for deg, men forsøk samtidig å varier treningen din.

Treningsglede i fokus!

SAL

På Espern tilbyr vi et unikt og bredt utvalg av gruppetimer i sal. Vi har timer på alle nivåer, fra nybegynner til avansert. Enten du liker timer som er enkle og effektive, utfordrende og varierte, harmoniske og avspennende eller trygge og spesialtilpassede timer, så håper vi du finner dine favoritter her hos oss!

Les mer…

SYKKEL

Sykling er en kjempefin måte å trene på da du får stor effekt av treningen. Du aktiviserer store muskelgrupper og forbedrer din kondisjon. Timen gir deg styrke og du får effektiv fettforbrenning. Vi har timer for deg som vil komme igang, som er i god form og for deg som trenger en skikkelig kondisjonsmessig utfordring.

Les mer…

LØPEGRUPPE

I vårt treniningsstudio på Espern har vi faste intervalltreninger på tredemøllene med egen løpecoach tilstede. Løpecoachene varierer i intervallene, og du vil oppleve både mye variasjon og progresjon i treningen din.

Les mer…

SKILLMILL

SkillMill er gruppetrening hvor det benyttes en ikke-motorisert tredemølle kombinert med andre funksjonelle apparater. Timen kjøres som sirkeltrening og er intervallbasert.

Les mer…

TRX

Tren funksjonellt med TRX slyngetrening! TRX slyngetrening bygger styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet og brukes av Personlige trenere verden over.

Les mer…