FRI INNMELDING/ADM.GEBYR

Nøkkelkortsenteret Espern Express inneholder egen kondisjonsavdeling med tredemøller, sykler og crosstrainere, samt styrkeavdeling med apparater og manualer, i tillegg til en funksjonell sone, matter, strikker og kettlebells. Det er også egen 30 meter lang løpebane på Espern Express. På Espern Express er det enkle dusj- og omkledningsfasiliteter.

Espern Express er åpent 365 dager i året og du kan trene fra kl. 05:00 – 24:00.

FAQ

Hva koster medlemskap på Espern Express?

Medlemskap på Espern Express koster 359,- pr. mnd, og har 12 måneders bindingstid. Adm. gebyr på 300,- tilkommer ved innmelding. Medlemskapet har automatisk fornyelse etter 12 måneder, og løper til det sies opp skriftlig, da med 1 måneds oppsigelsestid gjeldende fra første månedsskifte. Ønsker du medlemskap uten bindingstid koster dette 459,- per måned, og dette medlemskapet har også automatisk fornyelse og èn måneds oppsigelsestid.

Månedskort: 550,

 

 

Hvordan melder jeg meg inn på Espern Express?

Medlemskap på Espern Express kjøper du online. Du betaler for første måned med treningsavgift, samt et administrasjonsgebyr på 300,- ved registrering. Du registrerer også din AvtaleGiro-fullmakt elektronisk ved registrering. Ditt adgangskort/nøkkelbånd henter du i resepsjonen på Espern Aktivitetspark. Medlemskap uten bindingstid kan kjøpes her.

Hva er aldersgrensen for bruk av Espern Express?

Nedre aldersgrense for bruk av Espern Express er fra det året du fyller 15 år. Alle under 18 år må ha en foresatt registrert som ansvarlig betaler av medlemskapet.

Kan jeg som medlem på Espern trene fritt på Espern Express?

Alle som har AvtaleGiro-kontrakt på Espern kan fritt benytte Espern Express.

Hva gjør jeg hvis jeg vil melde meg ut på Espern og kun trene på Espern Express?

Send oss en e-post, så hjelper vi deg med dette.

Hvordan er åpningstidene på Espern Express?

Espern Express er åpent fra kl. 05:00 – 24:00, 365 dager i året.

Er det student-, familie-, eller honnørrabatt på medlemskap på Espern Express?

Nei. På Espern Express er det samme pris som gjelder for alle. Den er 309,- pr. mnd med bindingstid og 409,- pr. mnd uten bindingstid.

Hva gjør jeg hvis jeg trenger hjelp med apparatene/treningsutstyret på Espern Express?

Vi tilbyr treningsveiledning til alle medlemmer på Espern Express. Skriv deg opp på listen som ligger på senteret, og en treningsveileder fra Espern vil ta kontakt med deg. Pris for treningsveiledning er 350,- via Vipps og 400,- via faktura.

Noe annet du lurer på?

Kanskje våre trivselsregler kan gi deg svaret. Hvis ikke, ta kontakt med oss.